Nieuwsbericht

26 mei

Verstappen start als derde tijdens de GP van Monaco

Tijdens de kwalificatie zag het er goed uit voor Max Verstappen. Tijdens quali 1 zat max maar 0.005 achter Lewis Hamilton.

Quali 2 reed Max zelf de snelste tijd met een nieuw baanrecord op zijn naam. Echter quali 3 deed de partymode van Mercedes Benz zijn werk en wisten de beide Mercedessen er nog eens drie tienden uit te persen. 

Voor de race van vandaag ziet het er dus goed uit voor Max. Hij start vanaf de derde positie vanaf de tweede startrij. Achter Max, op de 4e positie staat Vettel die tijdens de 3e kwalificatie de vangrail brushte.

We weten dat het moeilijk inhalen is op het circuit van Monaco. Maar als iemand dat kan is het Max wel. Dit heeft hij al eerder laten zien! Zoals het er nu uitziet zal Max de snelheid van de Mercedessen kunnen bijhouden. En wij vermoeden  dat de race tijdens de pitstops bepaalt zullen worden. Hopelijk in het voordeel van max natuurlijk!

Lees ook deze berichten eens

ormule1-Zandvoort-parkeren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van

F1 parkeren Zandvoort.

Zo weet jij als eerste waar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen beschikbaar zijn. We houden je op de hoogte van de nieuwste parkeerplaatsen die wij beschikbaar hebben. Wees er wel snel bij want vol is vol!