Nieuwsbericht

05 dec

Verstappen heeft voorkeur voor Zandvoort.

Max Verstappen heeft in de ‘strijd’ om een Grand Prix voor de Formule 1 in Nederland zijn voorkeur uitgesproken voor Zandvoort. ,,Ik zou gaan voor Zandvoort. Dat is meer voor raceauto’s. De motorcoureurs zouden altijd Assen zeggen”, zei Verstappen op de vraag wat zijn favoriete circuit is tegen FHM.

Eerder gaf Verstappen al aan dat hij verder weinig kan met de strijd tussen Assen en Zandvoort. ,,Er is nog niks concreet. Natuurlijk, het zou heel mooi zijn als een race in Nederland er komt. En oké, het kán op dat circuit. Top! Maar nu moet er geld komen.”

Om een Grand Prix van Nederland te organiseren is minstens twintig miljoen euro per jaar nodig om de benodigde fee te kunnen betalen. Dat is nog gerekend buiten de aanpassingen of uitbreidingen die nodig zijn om een Grand Prix te kunnen organiseren.

(Bron AD)

Lees ook deze berichten eens

Laat ook een reactie achter

ormule1-Zandvoort-parkeren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van

F1 parkeren Zandvoort.

Zo weet jij als eerste waar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen beschikbaar zijn. We houden je op de hoogte van de nieuwste parkeerplaatsen die wij beschikbaar hebben. Wees er wel snel bij want vol is vol!