Nieuwsbericht

15 jul

Max Verstappen 5e tijdens spectaculaire race op Silverstone.

Max Verstappen is als vijfde geëindigd in een spectaculaire Grand Prix op het circuit van Silverstone. Vrijwel de gehele race was Verstappen in gevechten verwikkeld. De Nederlander werd, in gevecht om de derde plaats met Sebastian Vettel, van de baan getikt door de Duitser. Hierdoor viel Verstappen terug naar de vijfde plek, waar hij uiteindelijk ook finishte. Lewis Hamilton won zijn thuisrace, vóór Mercedes-stalmaat Valtteri Bottas. Charles Leclerc completeerde het podium met zijn Ferrari.

Na afloop van de race kijkt Max terug op het incident met Vettel: “Hij heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en het is weer oké”, zegt Verstappen. “Wat kun je anders doen. Sebastian remde later dan mij. Hij verremde zich en raakte mijn achterkant. Het is natuurlijk balen, want we hadden op het podium moeten staan. Uiteindelijk ben ik blij dat ik nog door kon rijden. Ik ging over de kerbs en door de grindbak. De stoel zat daarna helemaal los en de stuurbekrachtiging deed het niet meer echt. Ook had ik best veel schade aan de vloer. Uiteindelijk ben ik toch nog blij om als vijfde te eindigen, alleen jammer dat we niet het resultaat kregen dat we verdienden.”

(bron: www.verstappen.nl)

Lees ook deze berichten eens

Laat ook een reactie achter

ormule1-Zandvoort-parkeren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van

F1 parkeren Zandvoort.

Zo weet jij als eerste waar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen beschikbaar zijn. We houden je op de hoogte van de nieuwste parkeerplaatsen die wij beschikbaar hebben. Wees er wel snel bij want vol is vol!