Nieuwsbericht

07 mei

Alles over het raceweekend van 10 t/m 12 mei

Nederland is goed vertegenwoordigd tijdens het race seizoen 2019. En we doe het goed!

In alle raceklasse hebben de Nederlanders een top 5 klassering. Behalve in de F3. Daar moet de eerste race nog verreden worden. En als die net zo spectaculair gaat worden als vorig jaar dan belooft dat veel goeds.

Herinner je de spectaculaire crash in de F3 van Sophia Flörsch nog? Een crash waar de hele racewereld over sprak!

Kijk nogmaals de spectaculaire crash van Sophia Flörsch!

4 Maanden na haar crash is zij alweer ongelofelijk fit. Ondertussen is Sophia volledig genezen verklaard en maakt dit seizoen haar rentree bij Van Amersfoort Racing.

Indy Light serie.

De eerste race in deze serie was alweer enkele weken geleden met een schitterende overwinning van Rinus van Kalmthout. Dit weekend zal er weer een race in de Indy light serie plaatsvinden. Rinus van Kalmthout a.k.a. Rinus VKay zal van start gaan op het Indianapolis Grand Prix Circuit. Momenteel staat Rinus op de 2e plaats in het algemeen klassement. De Indy Light serie kan qua raceklasse vergelijken met de Formule 2. De opstap klasse voor de koningsklasse de Indy car!

Nieuwsgierig naar de overwinning van Rinus en hoe deze raceklasse er uit ziet.

Bekijk hier de volledige race.

Formule 2.

Nick de Vries zal net als Max Verstappen dit weekend racen in Barcelona. Nick staat 4e in het algemeen klassement! Ook een ontzettend spannende raceklasse en spannend tot de laatste ronde! Echt een aanrader om te volgen.

Formule 1.

Zal Max Verstappen de ooit zo legendarische race van Barcelona weer op zijn naam weten te zetten? Krijgen we wederom een huilende Olaf Mol als commentator? Het circuit is Red Bull altijd goed gezind dus wie weet.

Bekijk nogmaals de overwinning van Max Verstappen met het legendarisch commentaar van Olaf Mol.

Lees ook deze berichten eens

ormule1-Zandvoort-parkeren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van

F1 parkeren Zandvoort.

Zo weet jij als eerste waar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen beschikbaar zijn. We houden je op de hoogte van de nieuwste parkeerplaatsen die wij beschikbaar hebben. Wees er wel snel bij want vol is vol!